Workshop Nyföddfotografering

 

Varmt Välkommen till en Workshop i Professionell Nyföddfotografering med Soutine Photography!

Vill du lära dig om alla detaljer som gör dig till en bättre Nyföddfotograf? Vill du få tips på hur du får en liten nyfödd bebis att somna? Vill du bli bättre på att posera en nyfödd på ett säkert och professionellt sätt? Då är den här Workshopen i Nyföddfotografering för dig!

Under den här workshopen får du lära dig hur du på ett säkert och tryggt sätt skapar en lugn, trevlig och professionell upplevelse för varje kund.
Den här utbildningen passar både dig som är ny inom nyföddfotografering och vill lära dig mer, och passar dig som har erfarenhet i nyföddfotografering men vill ta det ett steg längre mot att bli professionell i hantering, säkerhet och posering samt alla detaljer runtomkring.

 

Klicka på PLAY nedan för att se en kort video om workshopen.

 

 

workshop nyföddfotografering soutine

 

 

Fina ord från årets elever från Soutine Photographys Workshop i Nyföddfoto 2105:

”Det här har varit två dagar som jag kommer minnas för resten av livet. Dagar fyllda med bl.a nyföddfotografering, företagstänk, marknadsföring men även umgänge med kollegor och massa god mat. Med andra ord har jag lärt mig massor, fått mycket att tänka på och framtiden kommer speglas mycket av dessa dagars lärdomar. Jag är så lycklig och tacksam för att du vill dela med dig av din kunskap Gabriella. Ett plus i kanten är ju hur du bemöter alla elever, ser alla, även mig som inte tar så stor plats, det betyder jättemycket – så tack för det!”

– Annelie Lagerqvist www.smultronstina.se

 

”Workshopen var över förväntan. Du var välförberedd. Du höll alla tider. Proffessionell känsla. Du brinner för ditt jobb. Du var väldigt bra påläst. Gillar att du tänker så mycket som du gör och ifrågasätter livet och alla frågor som ibland sätter igång onödiga vanor och rutiner. Jag känner mig full av inspiration och har redan tagit kontakt med kunder vilket inte tidigare hänt. Känner mig stark och med större självförtroende.”

– Catran Lanai www.tinablick.se

 

”Den här workshopen har hjälpt mig sätta fingret på vad jag verkligen vill, jag har lärt känna mig själv mer som fotograf, jag har fått en otroligt bra inblick i nyföddfotografering som har fått mig att vilja bli grym på det. Hela du och ditt arbetssätt var verkligen inspirerande och peppande, det var superroligt! Tack igen för dessa två dagar. Helt fantastiska.”

– Maria Ekblad www.mariaekblad.se

 

”När jag åkte till Gabriella var jag trött, oinspirerad och hade urladdade batterier efter ett tufft första kvartal med mitt företag. Workshopen i Nyföddfoto var givande, spännande och speciellt dag två där vi gick igenom företagstänk. Gabriella fick mig att hitta ny inspiration och kreativitet genom att jag fick gräva i mig själv och hitta den där glöden som jag hade för två år sedan när jag hade ett nystartat företag. Allt fanns kvar, jag behövde bara en liten spark i baken åt rätt riktning. Tack Gabriella för att du fick mig att komma ihåg varför jag älskar mitt jobb mest av allt!”

– Julia Jonsson www.juliasfotografier.se

 

”Hela Workshopen var jättebra och det var ett helhetskoncept som jag uppskattade väldigt mycket.  Mycket information, genomtänkt och jätteroligt med kvällen tillsammans. Jag fick med mig en hel del bra tips om nyföddfotografering, framförallt ljuset, hur mycket en extra handduk kan göra och alla smådetaljerna vid posering. Företagstänket och den personliga insikten under dag 2 var minst lika viktiga, att tänka igenom hur jag är som person och hur jag ska använda det i företaget på bästa sätt, att inte lämna något åt slumpen utan ha en väl genomtänkt linje i allt man gör. Känner mig nu ännu starkare som person och fotograf!”

– Annika Nyberg www.any-photo.se

 

nyföddfoto workshop soutine

 

”Tack så jätte mycket Gabriella för en jätterolig och inspirerande workshop med massa nya tankar, ider och kunskap. Känner att jag utvecklades massa under den både inom foto men även om mig själv som person. Kommer leva väldigt länge på den. Alla mina tankar och idéer som jag haft kring mitt företag innan han nu byggts på och jag ser så fram emot att få förverkliga alla mina drömmar och göra allt bättre för er kunder. Det var några underbara dagar som gav minnen och vänner för livet. Ett stort, stort tack till dig Gabriella för allt! Jag hoppas på många flera utbildningar hos dig i framtiden.”

– Frida Walett www.fotograffridawalett.se

 

”Den har gett mig en nystart i företagandet efter många år som professionell fotograf. Nya infallsvinklar på marknadsföring och företagstänket -där det är lätt att bli bekväm och köra på som man alltid har gjort. Workshopen har gett mig en stor utmaning i newbornfotograferandet något jag aldrig tidigare provat på. Nu skall jag öva, öva och öva!”

– Matilda Christensen www.fotografmatilda.se

 

Jag är jättenöjd med workshopen! Jag gillade helheten, både innan och efter workshopen. Det kändes genuint och märktes att mycket tid lagts omsorgsfullt på framtagning av den. Jag bokade från början för att inspireras och lära mig lite nytt inom själva nyföddfotograferingen och hade inga förväntningar på andra dagen, men den var också väldigt fin, inte ofta man sitter ner och verkligen tänker till sådär och jag vet att det kommer hjälpa mig mycket!

– Jenny Lindqvist www.jemali.nu

 

”Det var inte bara workshopen som var toppen. Toppen var även boendet, maten, snacket, goddie bagen, miljön… Hela din studio inspirerade mig, jag fick nya idéer, jag fick verkligen koll på det här med ljuset som har vart det svåraste hittills i min studio. Tack för allt, du underbara människa och tack för att du bjöd på dig själv, något jag uppskattar hos folk men inte tar förgivet. Du har fått mig att tro lite mer på mig själv.”

– Johanna Majkvist www.fotografjohannamajkvist.se

 

workshop-nyföddfotografering-soutine

 

 

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*