Workshop Nyföddfotografering Intresseanmälan

Nu har jag öppnat upp en sida för yrkesverksamma fotografer att skriva upp sig på en Intresseanmälan kring mina framtid utbildningar. Först ut släpps nya platser för mina kommande Workshops I Nyföddfotografering under hösten 2015. När du skriver upp dig på Intresseanmälan blir du Nyhetsprenumerant som får ta del av löpande information kring aktuella kurssläpp och dessutom chansen att få boka en plats före alla andra.

Varmt Välkommen!

workshop-nyfoddfotografering-soutine-photography-posering

 

Vill du lära dig om alla detaljer som gör dig till en bättre Nyföddfotograf? Vill du få tips på hur du får en liten nyfödd bebis att somna? Vill du bli bättre på att posera en nyfödd på ett säkert och professionellt sätt? Då är den här Workshop i Nyföddfotografering för dig!

Under den här workshopen får du lära dig hur du på ett säkert och tryggt sätt skapar en lugn, trevlig och professionell upplevelse för varje kund.

Den här utbildningen passar både dig som är ny inom nyföddfotografering och vill lära dig mer, och passar dig som har erfarenhet i nyföddfotografering men vill ta det ett steg längre mot att bli professionell i hantering, säkerhet och posering samt alla detaljer runtomkring.

 

workshop-nyfoddfotografering

Workshop i Nyföddfotografering kommer vara uppdelad på två heldagar och ta plats i Soutine Photographys dagsljusstudio i Malmö. Max 5 deltagare per workshop.

Förutom praktiska detaljer kring nyföddfotografering, gräver vi in på djupet på just ditt företag där du får konkreta tips och förslag till ett starkare varumärke genom en fullfjädrad affärsplan där vi bl.a pratar om målsättning, prissättning, marknadsföring, produkter, säljteknik & kundservice.

I denna workshop utbildas du inte bara som Nyföddfotograf, utan även som entreprenör och framgångsrik företagare.

 

workshop-nyföddfotografering-soutine

[one_half padding]

 

Dag 1

– Förberedelser inför session
– Hur man bemöter föräldrarna
– Kameravinklar & inställningar
– Ljussättning med naturligt dagsljus
– Hur du får bebisen att sova
– Säkerhet & hantering
– Nyföddposering med 2 bebisar
– Photoshop redigering

 

Dag 2

– Företagstänk & Målsättning
– Varumärke & Profilering
– Marknadsföring för gravida
– Detaljer kring Bildvisning
– Produktgenomgång
– Hur du säljer utan att ”sälja”
– Sociala Medier
– Personlig webbplatsanalys

.

[/one_half]

[one_half padding]vadingår[/one_half]

soutine-photography-nyfödd-workshop

Workshop i Nyföddfotografering sponsras av:

Workshop-nyföddfoto-sponsor

Intresseanmälan Utbildningar

Förutom 2 dagars workshops erbjuder även Soutine Photography utbildningar i form av 1 dags-workshops, privatkurser, webbkurser i allt från Professionell Nyföddposering, Familjefotografering Utomhus, Varumärke & Marknadsföring, Säljteknik & Bildvisning samt Inspirationsboost & Motivationstänk.

Är du intresserad av att utbilda dig och bredda dina kunskaper kring ovanstående ämnen? Skriv upp dig på Intresseanmälan för mer information.

Klicka här för att komma till formuläret Intresseanmälan

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*