Workshop Nyföddfoto – Soutine Photography

Workshop Nyföddfoto – Soutine Photography

För en vecka sedan höll jag i mina första Workshop i Nyföddfoto. Vilken fantastik upplevelse det var att få visa/lära/utbilda andra fotografer. Inte bara i nyföddfoto, men även i företagstänk och entreprenörskap för fotografer – något jag brinner enormt mycket för! Totalt är det fyra stycken Workshops i Nyföddfoto som jag håller i.

Dag 1 består av allt det praktiska kring vad som händer under en nyföddfotografering. Jag delar med mig av hur jag riggar min studio, hur man förbereder allt inför sessionen, hur man bemöter föräldrarna samt givetvis alla detaljer kring hur man poserar de små underbara nyfödda bebisarna på ett säkert och professionellt sätt. På eftermiddagen går jag även genom hur jag redigerar mina nyföddbilder samt visar mina elever de olika ”actions” jag använder för att få fram de mjuka, ljusa tonerna i bilderna.

På kvällen dukas det sedan upp med god mat, drinkar, musik och tillsammans umgås vi och delar med oss av allt från foto-relaterade historier och erfarenheter till personliga berättelser om våra privatliv.

Eftersom Workshopen pågår i 2 dagar får alla deltagare varsin sängplats i mitt hem där även dagsljusstudion finns. Detta innebär att vi kan spendera så mycket tid som möjligt tillsammans för att lära oss och förkovra oss ännu mer i hela nyföddfoto- genren.

På morgonen dukas det upp med god frukostbuffé där vi sedan direkt hugger tag i den andra delen av Workshopen – Företagstänk & Entreprenörskap. Varje deltagare får varsin ”Företagsplan” där vi går genom allt som har med sitt varumärke att göra, inklusive profilering, prissättning, säljteknik, marknadsföring och mycket mycket mer. Det är många frågor som vi går genom, vissa rätt ”jobbiga” men extremt viktiga att svara på och tänka på om man vill lyckas med sitt företag i längden.

Det var enormt roligt för mig att få ”lära ut” och jag tror starkt på att det kan vara detta som jag älskar mest med mitt jobb. Att få hjälpa till, inspirera, glädja och motivera andra. Det ger mig så mycket glädje att kunna bidra med mina kunskaper i att få andra att inte bara känna ännu mer ”geist” till sitt företag och det de jobbar med, men även till sitt driv i livet och hur de kan bli ännu lyckligare.

Imorgon går Workshop nr två av stapeln och sedan även ett par till innan sommarens familjefotograferingar drar igång.

Är du själv intresserad av att gå Workshop i Nyföddfoto hos mig? Skriv upp dig på Intresseanmälan på denna sida. Höstens platser släpps redan den 5e Juni och det är begränsat antal som gäller.

Stort tack till alla föräldrar som ställde upp med sin lilla bebis under workshopen samt stort tack till alla sponsorer som bidrar med allt ifrån rekvisita till generösa presentcheckar till alla elever.

Workshop  Nyföddfoto med Soutine Photography sponsras av: Lundeby & Co, Prints by DJK, No.2Willow Lane, Custom Photo Props, Anyphoto Prop, Evas Photo Props och Minime Props.

workshop nyföddfoto soutine photographyworkshop-nyföddfoto-soutine-photography-malmöworkshop-nyföddfotograferingworkshop-nyföddfoto-soutineworkshop-nyföddfoto

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*