Välkommen till 2016!

 

ava-nyfödd

Från min senaste nyföddfotografering. En bild på min bror och hans flickvän med ljuvliga Ava som föddes den 1 Januari 2016. En perfekt start på året helt enkelt. <3

 

Välkommen 2016! Nu händer det grejer minsann. Som du kanske redan har märkt så har det blivit färre inlägg på bloggen och färre uppdateringar på sociala medier – MEN – det kommer bli bättre kvalité på precis allt..!

Soutine Photography kommer under den närmsta tiden gå igenom ett par uppdateringar vad gäller koncept, hemsida, priser och allt runtomkring. Detta för att kunna erbjuda dig som kund något ännu bättre som kommer ge dig ännu fler bilder utöver det vanliga.

Är du intresserad av att boka en nyfödd- eller en familjefotografering så tar jag nu emot förfrågningar till fotograferingar mellan April – Oktober 2016.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och för att boka en plats.

2015 var ett fartfyllt år där det hände otroligt mycket i företaget. Jag är enormt tacksam och jag kan knappt bärga mig tills säsongen drar igång för 2016.

Vill passa på att ge ett stort TACK till dig som har följt mig på min resa hittills. Och till dig som är ny här – varmt välkommen! På denna webbplats hittar du information om mina fotograferingar som jag erbjuder i Malmö. Är du fotograf och vill utveckla ditt företag till det bättre? Välkommen att ta en titt på Soutine Academy där jag erbjuder alltifrån Workshops och Webbkurser till Personlig Coaching och Distanskurser.

 

Ett axplock av händelser under 2015:

 

soutine photography 2016
sm guld porträttfotografi 2015 soutine photography gabriella soutine
gabriella soutine photography 2016

workshop soutine photographyChristmas Card New-webbBA.

 

Varmt välkommen att boka en nyfödd– eller en familjefotografering – Soutine Photography tar nu emot förfrågningar till fotograferingar mellan April – Oktober 2016. Ta kontakt redan idag för att säkra en plats i kalendern!

 

.

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*