Utbildning i Prestationsutveckling genom Metakommunikation

Nu var det allt länge sedan jag skrev en uppdatering här på bloggen. Ironiskt nog har jag aldrig någonsin haft så mycket att berätta om som jag har just nu! Idag fyller min son dessutom 3 år och jag har ännu inte tagit hans 3-års bilder… ska försöka hinna med det snart.

Jag är just nu inne på tredje året med Soutine Photography och de senaste 5 månaderna har jag knappt haft en enda ledig stund. Jag är otroligt tacksam för allt jobb jag har och framförallt för alla nya idéer och tankar jag har om hur jag kan utveckla företaget ännu mer i framtiden.

Det känns som att min hjärna kokar över med idéer om hur jag kan utveckla företaget och en del av mig längtar ihjäl mig tills högsäsongen är över så att jag kan börja med allt nytt som jag vill lansera. Håll utkik senare i höst för mer information kring detta!

Sommaren har varit fylld av familjefotograferingar och nu har jag enbart några enstaka kvar innan allt fokus läggs på höstens stora Workshops i Nyföddfotografering samt alla Höstens familjefotograferingar. Direkt efter dessa bär det av till USA i Oktober för att gå på två stycken workshops för två av världens främsta porträttfotografer. Mer info om detta kommer senare.

Om två veckor är det dessutom SM i Porträttfotografering. Ett oerhört spännande evenemang då Sveriges bästa fotografer tävlar för den prestigefyllda titeln ”Årets Mästare i Svensk Porträttfotografering”.

utbildning metakommunikation prestationsutveckling 1

 

Utbildning i Prestationsutveckling genom Metakommunikation

Innan jag skriver om höstens stora arrangemang vill jag först dela med mig av den utbildningen jag deltog i i somras. Prestationsutveckling genom Metakommunikation anordnat av Huvudleden. Det är en utbildning uppdelat på 7 steg och jag deltog i steg 1,2,3 i somras på en idyllisk skärgårdsö utanför Stockholm. Ledarna som håller i utbildningen är enligt mig två av Sveriges bästa föreläsare och inspiratörer och den kunskap de båda besitter men framförallt förmedlar är av högsta rang.

Det var absolut 10 av de bästa dagarna i mitt liv på så sätt att jag aldrig känt mig så stark, skör, levnadsglad, sårbar och drivkraftig på en och samma gång. Utbildningen tar en på en otrolig resa i vad kommunikation är och hur man som person kan bli bättre på att förstå inte bara andra människor, men givetvis en själv.

Utveckling på högsta nivå är ordet som sammanfattar utbildningen och det borde i mitt tycke vara obligatoriskt för alla människor att gå på. Den förståelse, insikter samt medvetenhet man får av att ta del av all material och lärdomar i hur hjärnan fungerar är helt ovärderlig och jag längtar redan oerhört mycket till nästa utbildningssteg som sker i December. Därefter vill jag fortsätta utbilda mig till att bemästra kompetensen om metakommunikation och framförallt i ledarskapsutveckling.

Om du är nyfiken på att lära dig mer om utbildningen eller har några frågor kring den, tveka inte att kontakta mig här eller hör av dig direkt till ledarna på Huvudleden.

Sista nyföddbebisen för sommaren fotade jag idag och nu är det bara en familjefotografering och en gravidfotografering kvar innan all fokus läggs på att bli klar med nya webbkursen i nyföddfotografering. Mer info om SM och höstens stora workshops kommer i ett senare blogginlägg.

Tills dess är du varmt välkommen att fortsätta följa mig på Facebook och Instagram där jag uppdaterar flödet mer regelbundet.

Bilder från utbildning i Prestationsutveckling genom Metakommunikation på Blidö. 

utbildning metakommunikation prestationsutveckling 1

utbildning metakommunikation prestationsutveckling 1

utbildning metakommunikation prestationsutveckling 1

utbildning metakommunikation prestationsutveckling 1

utbildning metakommunikation prestationsutveckling 1

utbildning metakommunikation prestationsutveckling 1

utbildning metakommunikation prestationsutveckling 1

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*