Tillbaka från sommarlov

Nu var det länge sedan jag uppdaterade bloggen och jag kan glatt konstatera att jag är tillbaka från sommarlov. Vi har haft det underbart i det soliga vädret med turer till både Spanien och Öland för att njuta lite extra.

Som de flesta av er redan vet är hemsidan nu helt klar och det som står på schemat på denna höst är ett stort marknadsföringsprojekt som jag ska sätta igång med. Nu gäller det att nå ut med Soutine Photography så fler av er hittar till mig när ni vill boka en nyfödd- eller familjefotografering.

Närmast på schemat står däremot förberedelser inför SM i Porträttfotografering som jag ska ställa upp i början på September. Totalt finns det sex kategorier och jag kommer att tävla i fem av dem. Oavsett hur det går kommer det att bli väldigt spännande att få mina utvalda bilder bedömda av en Internationell jury och jag är säker på att jag kommer lära mig mycket.

Jag hoppas att ni alla själva har haft en härlig semester och känner er laddade inför hösten. Och hörrni – snart är det Jul!…

Är du eller känner du någon som är gravid? Håll utkik på Facebooksidan nu på fredag då jag kommer berätta om en chans att få en gratis nyföddfotografering!

 

 

barn-amadeus2barn-amadeusbarnsemester

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*