Sommarens sista mini foto-session

Måndag. Jag älskar måndagar. Jag älskar att ta med en färsk kopp kaffe in till kontoret, starta upp datorn, kolla av alla mail och börja jobba. Som fotograf. Jag lever just nu mitt drömyrke och jag älskar varje sekund av det. Nu är det full fokus på att studera ALLT som har med hur man lyckas som professionell fotograf. Jag kommer att ägna följande månader åt att lära mig min kamera ut och in, marknadsföra Soutine Photography och nå ut till nya kunder, fortsätta uppdatera och bygga om min hemsida, vara mer aktiv på alla sociala medier samt bara ta in allt som går att ta in när det gäller hur man kan ha detta yrke samtidigt som man får en stabil inkomstkälla. Jag kommer andas, sova, leka och drömma fotografi. Har jag sagt hur mycket jag älskar mitt jobb?

I helgen var det kanonväder i Malmö och jag passade på att ta med barnen på en kort promenad till kullen vid vårt hus för att ta några snabba bilder. Jag ville få de sista bilderna på den kortärmade skjortan, de tunna strumbyxorna, och de bara fötterna som lekte på gräset. Det kanske var sensommarens sista kväll för året och tio minuter var allt som behövdes för att få några bilder på de här små rackarungarna innan hösten tränger sig på.

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*