SM Porträtt Fotografi

Nyss hemkommen från SM Porträtt Fotografi och Svenska Foto Gruppens årliga Höstmöte. Vilken helg!

Fullproppat med föreläsningar, inspirationsträffar, leverantörsutställningar, mini-workshops, SPA, galamiddag & fest, prisutdelning, biljard och mycket annat skoj. Jag har träffat så många goa kollegor, de flesta helt nya för mig och lärt känna många nya ansikten vilket alltid är trevligt.

På lördagskvällen fick jag även uppleva lyckan av att sitta i publiken under SM jureringen och se alla mina 5 bilder gå vidare till final! Över 200 bidrag skickades in från nästan 50 fotografer som blev bedömda av en Internationell jury om tre personer som är mycket välmeriterade i branschen.

Prisutdelningen gick sedan av stapeln under galamiddagen kvällen därpå, till min stora förvåning & förhoppning, men framförallt glädje, fick jag både SM Silver i Familjekategorin och ett Hedersomnömnande i Porträtt-kategorin. Så jäkla kul!

Ända sedan jag började arbeta som fotograf på heltid för ett år sedan visste jag att jag ville nå långt. Från Dag 1 har jag haft ett sådant enormt driv med förhoppning om att ”lyckas” som professionell och framgångsrik fotograf. Nu är det fokus på att nå ut med mitt nya koncept och sätta mitt namn på kartan bland fotografer i Sverige och jag tror efter denna helg att jag har tagit ett steg i rätt riktning. En bit i taget…

Att vinna dessa priser så tidigt i min karriär är för mig en stor stor ära som jag tar emot väldigt seriöst och respektfullt.

Innan denna helg var jag väldigt taggad, inspirerad och motiverad i mitt arbete mot att nå min dröm. Nu har känslorna förstärkts ännu mer och jag känner mig SÅ privilegierad över att få göra det jag brinner för mest.

Tack till styrelsen på SFG för en underbar helg och tack till alla fina kollegor som skapar en sådan härlig gemenskap med bubblande energi i gruppen!

Och till till alla er härliga människor som följer mig i mitt jobb, både här och på Facebook och Instagram. Jag är väldigt tacksam för er support! Nu tar vi bucklan nästa år!

 

sm porträttfotografi

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*