Soutine Photography erbjuder professionell nyföddfotografering i Malmö. Ett en-gång-livet-tillfälle att fånga och skapa vackra bilder av din nyföddas första fas i livet. Genom att lugnt och tryggt fånga underbara bilder på din bebis i klassiska sovpositioner, kommer det här tillfället ge dig ett oförglömligt minne och värdefulla bilder som kommer att uppskattas och älskas i generationer.

Nyföddfotografering Malmö

Upplevelsen

Nyföddfotografering

Din porträttupplevelse börjar med en online design-konsultation där vi diskuterar allt från vilka sorts produkter du vill ha i ditt hem, vilken rekvisita du gillar, vilka poser du älskar, till färgnyanser, bakgrunder, m.m.

Du kommer även att få ännu mer detaljerad information gällande vad du kan förvänta dig och hur du kan planera för din fotografering.

Inför

fotograferingen

01

Nyföddfotograferingen äger rum i naturligt ljus i Soutine Photographys studio i Husie, Malmö. Studion är speciellt arrangerad med ditt nyfödda barn i åtanke, med en mängd olika rekvisita och filtar i vacker mjuk textil, samt flera värmeaggregat som kommer att hålla din bebis varm som en liten nybakad bulle.

För att få fram de vackra poserade bilderna av din sovande bebis, kan fotograferingen ta mellan 1-2 timmar för att inberäkna ”gosetid”, blöjbyte, matning och annat.

Säkerhet är min första prioritering och fokus på varje bild är bebisens oskuldsfullhet och renhet, medan mitt mål är att skapa naturliga tidlösa bilder som du och din familj kan njuta av i åratal.

Under

fotograferingen

02

Inom ett par veckor kommer dina bilder att vara färdiga att ses vid ett tidsbokat beställningsmöte i studion. Under en mysstund i soffan kommer du att få se dina bilder i en vackert utformad bilspel.

Jag kommer att ta fram prover på alla olika sätt du kan visa upp dina nyföddbilder. Från canvastavlor till vackra fine-art album kommer du få hålla varje produkt i din hand och kan känna vilka som passar bäst för din familj och ditt hem.

Genom att guida dig genom hela beställnings-processen tänker jag försäkra mig om att du får precis det du vill ha. Skapa din egen kollektion med tre enkla steg för att generera den perfekta produktsamlingen du drömmer om

Efter

fotograferingen

03

Viktigt att tänka på

Viktigt att tänka på

Boka tidigt

Barnets ålder

För att försäkra dig om en plats på kalendern är det bäst att boka din nyföddfotografering medan du är gravid. På grund av fotoupplevelsens högst kundfokuserade metod har jag endast ett mycket begränsat antal fotograferingar per månad och rekommenderar därför att du bokar väldigt tidigt för att försäkra dig om en tid.

Åldern spelar en mycket viktig roll för utseendet och känslan i dina nyföddbilder. Bästa tiden att fotografera nyfödda är när de är mellan 4-12 dagar gamla. I den här tidiga åldern brukar de flesta bebisar ha lätt för att somna och sover i längre perioder, vilket gör det mycket lättare att åstadkomma de vackra poserna jag eftersträvar.

Ett Välkomstpaket som hjälper dig att förbereda
allt inför fotograferingen.

En Designkonsultation där jag lär känna dig och din familj och kan hjälpa dig planera vilka bilder eller produkter du önskar ha med dig hem .

1-3 timmar Fotografering & Babyposering

15 st. Redigerade Bilder for dig att välja bland på Bildvisning & Beställningsmötet. 

Ett Personligt Beställningsmöte med Bildvisning där du får guidning att välja ut dina favorit-produkter.

Grundavgift

Bokningsavgiften inkluderar: