Nyföddfotografering Mini

Under september månad har du som väntar barn och är nyfiken på nyföddfotografering möjligheten att prova på en session med Soutine Photography genom ”Nyföddfotografering Mini”. Under 1 timme poseras ditt barn på ett lugnt och tryggt sätt i två klassiska sovposer som kommer ge dig oförglömliga bilder på din lilla nyfödda.

”Nyföddfotografering Mini” sker när bebisen är mellan 4-10 dagar gammal och mini-sessionen är en mindre variant av den klassiska nyföddfotograferingen som du kan läsa mer om här.

Dagsljusstudion finns i Malmö med alla tillbehör som behövs för en nyföddfotografering. Det finns även fåtöljer och en skön ”relax area” för dig som vill koppla av lite och läsa en tidning eller komma ikapp mailen på mobilen medans jag fotograferar ditt nya knyte.

Med ”Nyföddfotografering Mini” ingår förutom 1 timmes fotografering även en privat bildvisning i studion 1 vecka efter fotograferingen där du får se de utvalda bilderna (ca 5-10 st.)  från sessionen i ett vackert bildspel. Det är på bildvisningen som du har möjlighet att välja vilka bilder och produkter du önskar beställa och du kommer att få se och känna på allt som finns att välja mellan.

Prisexempel produkter:

Bordsförstoring från 480 kr

Väggförstoring från 1 200 kr

Canvas Gallery Wrap från 2 300 kr

Art Plate Kollage från 4 900 kr

Digital bild ingår vid varje produkt.

nyföddfotografering-mini

Gäller september månad.

Endast begränsat antal platser finns.

Model Release måste skrivas under.

Bilder och produkter köpes separat.

BOKA HÄR

Gabriella Soutine, fotografen bakom Soutine Photography är inte bara specialiserad men även professionellt utbildad i nyfödd fotografering av en av världens ledande nyföddfotografer i konsten att hantera och posera nyfödda bebisar på ett lugn och tryggt sätt. Med noggrant övervägande och försynt omtanke och glädje förvandlas dina bilder till vackra väggtavlor och exklusiva fine-art produkter som matchar din stil och passar perfekt i ditt hem. Läs mer genom att klicka här.

FACEBOOK TÄVLING

Fram tills den 1 September kan du tävla om att vinna en ”Nyföddfotografering Mini” fotografering!

1. Gilla Soutine Photography på Facebook.

2. Gå in på följande länk.

3. Skriv ditt beräknade födelsedatum under kommentarerna eller tagga din vän som är gravid.

4. Dela gärna inlägget om du tror att fler kan vara intresserade!

Vinnaren presenteras på Måndag den 1 September kl. 12.00.

 • Caden - Nyföddfotograf Malmö Skåne - 27 augusti, 2014 - 21:28

  […] Du kan dessutom vinna en mini nyföddfotografering helt kostnadsfritt! Klicka vidare till denna sida för att läsa […]ReplyCancel

 • Monica - 28 augusti, 2014 - 18:53

  Förlorade min son i v 38 för 3 år sen. Tyvärr skildes min man och jag åt efter det. Vi har 3 barn sen tidigare. Men vårt förhållande gick inte att rädda. Träffade min livs kärlek för 15 månader sen och vi kände direkt att vi ville att nåt gemensamt, ett kärleks barn. Och så blir det förhoppningsvis ca den 8/11♡ReplyCancel

  • Soutine Photography - 28 augusti, 2014 - 20:38

   Tråkigt att höra om din förlorade son Monica, men ett jättegrattis till ert kärleksbarn! Är du intresserad av en nyföddfotografering?ReplyCancel

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*