Nyföddfotografering med Vincent

Nu har jag levererat alla bilder på sockersöta lille Vincent till hans fina föräldrar. En stor vacker Image Box 28×36 cm i beiget linne med 10 stycken Fine Art Prints samt de digitala bilderna från sessionen. Vilket påminner mig – jag har ju inte visat dig alla de produkter jag erbjuder! Det ska jag ta och göra i nästa projekt där jag fokuserar på *unik* delen av Soutine Photography’s verksamhet. Du kommer ta del av information och innehåll samt få en djupare förståelse till vad det är som gör att Soutine Photography sticker ut från andra foto-företag.

Dessa veckor ägnar jag dessutom tid till att sammanställa all utbildningsmaterial inför mina stora Nyfödd Workshops som jag håller i under April & Maj månad. Under 2 dagar á 4 tillfällen kommer jag utbilda 20 stycken av Sveriges mest passionerade fotografer som vill höja sin kunskapsnivå och få mer erfarenhet i posering & hantering av nyfödda bebisar.

Jag kommer även snart dra igång flera utbildningssatsningar där jag planerar att släppa workshops, privatkurser, webbkurser samt föreläsningar i NyföddfotograferingFamiljefotografering och Entreprenörskap för fotografer.

Många järn i elden, många nya idéer på hur jag kan utveckla Soutine Photography, men framförallt är jag noga med att prioritera allt i rätt ordning, där jag framförallt är noga med att skapa tid för min familj samt för min personliga utveckling. Något som jag tror i längden kommer gynna min verksamhet mycket då jag börjar få grepp om hur jag kan skapa en bra balans mellan allt jag har på gång. Fortsättning om detta följer…

Tills dess vill jag härmed visa upp några goa favoriter från bedårande lille Vincent, som under denna fotografering bjöd på en hel drös med härliga leenden.

Vill även passa på igen och säga tack till alla som har hört av sig gällande alla mina senaste personliga blogg-inlägg. <3 Det glädjer mig att veta att jag kan beröra en eller två av er och kanske skänka någon form av inspiration. Tack för att ni uppmuntrar och följer mig på min resa!

Trevlig vecka på så hörs vi snart igen!

nyföddfoto-malmö-soutine01nyföddfoto-malmö-soutine01nyföddfoto-malmö-soutine01nyföddfoto-malmö-soutine01nyföddfoto-malmö-soutine01nyföddfoto-malmö-soutine01nyföddfoto-malmö-soutine01nyföddfoto-malmö-soutine01nyföddfoto-malmö-soutine01nyföddfoto-malmö-soutine01nyföddfoto-malmö-soutine01

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*