Nyföddfoto Workshop avslutat för 2015

Nu är alla stora Workshops i Nyföddfoto avklarade för 2015! Totalt var det 7 stycken workshops på 2 dagar vardera, uppdelat på totalt 35 elever och 21 olika små nyfödda bebisar.

Vilket otroligt år det har varit! Jag känner precis som jag gjorde när jag avslutade vårens workshops, fast nu även ännu mer. Samma tankar, fast ännu mer – och jag har nu bara fått ytterligare bekräftelse på vad jag verkligen älskar i livet. Att få hjälpa till och inspirera andra till att komma närmre sin dröm.

Jag kokar av idéer kring framtiden och viljan, drifkraften och motivationen har aldrig varit starkare inför framtiden och mitt nya utbildningskoncept som jag kommer ägna hela vintern åt att planera… 

Nyföddfoto Workshop 2016

Det har redan början falla in förfrågningar kring workshops för nästa år och till er som undrar kan jag här skriva JA – det kommer erbjudas nya workshops under 2016. Datum är ännu inte bestämt då jag håller på och förbereder och planerar in alla utbildningar inför nästa år för att kunna erbjuda er något ännu bättre och ännu större!

Om du vill skriva upp dig på Intresseanmälan för att bli en av de första att få information när kurserna släpps, går det jättebra att du fyller i formuläret på denna sida eller kontakta mig här.

Är du nyfiken på hur årets workshops såg ut är du varmt välkommen att ta en titt på stora Nyföddfoto Workshop-sidan där du även kan se en video bakom kulisserna på vad det är vi går igenom.

 

nyföddfoto workshop soutine photography

nyföddfoto workshop gabriella soutine photography

.

Jag vill ge ännu ett stort TACK till alla föräldrar som ställde upp med sin lilla bebis under våra workshops och även ett STORT tack till våra sponsorer som sponsrade workshoparna med allt från rekvisita till generösa presentcheckar. Mer om våra sponsorer hittar du om du klickar på deras länkar här: No.2Willow Lane, Custom Photo Props, Anyphoto Prop, Evas Photo Props, Kirinati Knits och Minime Props. Och sist men absolut inte minst vill jag tacka min underbara assistent och nya vän Linda Wilson-Taylor.

 

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*