Nyföddfoto Malmö Priser

United-Kingdom
Sweden
nyföddfoto malmö Soutine Photography

Nyföddfoto Malmö

Investering i nyföddporträtt

header-line-long[full_width padding=”0 1% 0 1%”]Nyföddfotografering är något mycket speciellt och en tid du aldrig kan få tillbaka. Att anlita en professionell fotograf med erfarenhet och vars stil du älskar är mycket viktigt. Den sanna nyföddperioden varar inte länge och det är av största vikt att fånga den här tiden rätt från början, eftersom det är en tid som du aldrig kommer att få tillbaka. Dessa bilder kommer att bli oersättliga minnen för dig och din familj att glädjas av och vårda, och det är en underbar investering.[/full_width]

referens-value-swed

Produkt Priser

header-line[full_width padding=”0 1% 3% 1%”]Soutine Photography är stolt över att kunna erbjuda en samling av de mest finaste produkter av högsta kvalitet som branschen har att erbjuda, från tjocka album till fine-art väggtavlor som kompletterar vilken heminredning som helst. Skapa din egen kollektion av väggtavlor och album genom och välja dina favoritprodukter som matchar stilen i ditt hem.[/full_width]

[one_half padding=”0 3% 4% 3%”]

Avgiften inkluderar:

  • Online Design-Konsultation då jag lär känna dig och din familj och kan hjälpa dig planera vilka produkter du skulle vilja dekorera ditt hem med.
  • All förberedelse samt lån av rekvisita i studion.
  • 1-2 timmar fotografering med babyposering.
  • Noggrann efterbehandling av 15 bilder som du kan välja bland.
  • Ett beställningsmöte med bildvisning där du får hjälp att välja ut dina favoriter för ditt hem.

Pris just nu: 1 495 kr

Fotograferingsavgiften betalas i samband med bokningen
för att säkra din plats och är inte återbetalningsbar.

[/one_half]

[one_half padding=”0 4% 4% 4%”]

Skapa din egen Kollektion

Välj mellan att skapa din egen kollektion av produkter eller köp endast ett par digitala bilder. Du väljer helt vad du önskar och din beställning kan vara hur liten eller hur stor du vill. Kontakta mig för prisoffert och paketlösningar som passar just dig och din familj.

Dina bilder skrivs ut på högsta kvalité av papper och du kommer att älska det lyxiga utseendet och känslan av dina färdiga produkter.

Digitalpaket från 3 500 kr
Väggförstoringar från 1 800 kr
Canvas från 2 900 kr
Fine-art album från 3 200 kr

Kontakta mig för mer information
angående priser och produkter.

[/one_half]

[full_width padding=”0 1% 0 1%”]
Jag vill gärna höra från dig och lägga upp en plan på en porträttfotografering som visar din nyfödda bebis oskuldsfullhet.
Läs om de vanligaste ”Frågor & Svar” eller kontakta mig nu för mer information om din kommande upplevelse!
header-line[/full_width]