Novalie | Nyföddfotografering Malmö

Nu kan jag publicera bilderna på 9 dagar gamla Novalie på bloggen – ett urval av totalt 25. st bilder som föräldrarna fick med sig hem, tillsammans med ett litet Fine Art album som snart levereras hem till dem.

För att vara säker på att få en plats i kalender, brukar jag rekommendera att boka din nyföddfotografering under graviditeten. Föräldrarna till lilla Novalie kontaktade mig dock när hon bara var några dagar gammal men som tur var så kunde jag ta emot henne ändå. Och så glad jag var att jag kunde det för den här lilla tösen sov sig igenom hela fotograferingen och tillät mig positionera henne precis hur jag ville.

Jag brukar ofta börja mina nyföddfotograferingar med att ta en bild på föräldrarna tillsammans med barnet. Dessa bilder blir alltid så ovärderliga eftersom de är de allra första bilderna de har tillsammans på sitt barn. När de sedan har gjort sitt brukar de tycka det är skönast att sitta i soffan och läsa en tidning/skriva mail/vila eller bara titta medans jag jobbar på med deras lilla knyte.

När jag fotograferar nyfödda bebisar brukar jag kombinera att foto dem helt nakna utan rekvisita, och även samma pose med rekvisita. På så sätt får du som förälder fler variationer av bilder att välja mellan när det väl är dags för Bildvisning.

Under Designkonsultationen som ingår i bokningsavgiften när du bokar en fotografering med Soutine Photography, pratar vi bl.a. om vilka färgtoner du önskar ha på plädarna och rekvisitan. Min stil är väldigt genuin med så naturliga toner så möjligt och föräldrarna till Novalie ville även ha med mjukrosa filtar så att bilderna fick ett feminint lyft i dem. Det, tillsammans med delikata hårband och olika sjalar gjorde att det blev många olika variationer av bilder.

 

nyföddfoto-malmönyföddfoto-malmö1nyföddfoto-malmö4nyföddfoto-malmö4nyföddfoto-malmö4nyföddfoto-malmö1nyföddfoto-malmö1

Är du gravid och intresserad av att boka en Nyföddfotografing i Malmö med Soutine Photography? Läs mer på denna sida eller kontakta mig idag för att veta mer!

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*