Kelly Brown ger Workshop i Nyföddfoto hos Soutine Photography

workshop-kelly-brown-soutine-photography full

 

Soutine Photography presenterar årets stora händelse – Kelly Brown från Australien kommer till Soutine Photography och ger en exklusiv heldagsworkshop i professionell nyföddfotografering!

I mitten av September kommer en av världens bästa porträttfotografer till Sverige. Förutom att ge en heldagsworkshop i min dagsljusstudio kommer hon även vara domare i detta års SM i Porträttfotografering som går av stapeln den 12 September.

Platserna till workshopen släpptes förra veckan och blev slutsålda inom loppet av 7 sekunder… Hon är en oerhört populär och respekterad inom fotobranschen.

Kelly är inte bara känd som en av världens bästa nyföddfotografer, utan även som en av världens främsta porträttfotografer då hon vunnit otaliga internationella tävlingar och blivit prisad av sina bilder i mängder och agerar nu även som domare i många stora tävlingar bland annat WPPI – världens största professionella fototävling för Bröllop- & Porträttfotografer.

 

workshop-kelly-brown-soutine-photography-nyföddfoto

 

Kelly bor i Brisbane, Australien där hon sedan 2004 driver sitt eget fotoföretag ”Little Pieces Photography” som specialiserar sig på professionell nyföddfotografering med fokus på att skapa vackra och konstnärliga bilder till föräldrar av deras nyfödda barn. Hon är känd, inte bara genom hennes vackra bilder men även för hennes genuina och varma personlighet. Hon är oerhörd respekterad inom fotobranschen och mest känd bland fotografer som en av de största inspiratörerna genom hennes kurser på Creative Live.

För att läsa fler detaljer kring hennes workshop, vänligen besök denna sida.

kelly-brown-workshop-meriter-nyföddfotoKlicka här för att läsa mer om Kelly och hennes priser.

workshop-kelly-brown-soutine-photography-08workshop-soutine-photography-kelly-brown-twinsworkshop-kelly-brown-soutine-photography-07workshop-kelly-brown-soutine-photography-02workshop-kelly-brown-soutine-photography-03workshop-kelly-brown-soutine-photography-05workshop-kelly-brown-soutine-photography-01

All images on this page are taken by Kelly Brown from Little Pieces Photography and are used with permission.

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*