Jullov

Min små skruttar hade årets sista dag i förskolan idag och är nu lediga i nästan tre veckor. Jag vet att vi alla säger detta (framförallt vi som har barn!) men fy attans vad tiden går fort!

De senaste veckorna har jag studerat en bred marknadsföringskurs i hur man lyckas med sitt fotoföretag och det ska bli enormt roligt att sätta igång att ändra och tillföra olika saker till min verksamhet år 2014. Förändringar som kommer ske kommer bland annat vara ny logotyp, helt ny hemsida, nya priser och nya produkter. Jag kommer ge er det bästa av allt och jag längtar så otroligt mycket tills Soutine Photography tar fart ordentligt med mitt nya varumärke. Jag tror att ni kommer att älska det!

Jag kommer endast att erbjuda nyfödd samt barn/familjefotograferingar och det kommer ligga minst lika mycket fokus på själva upplevelsen av fotograferingen som de färdiga bilderna i sig. Allt mellan första mailkontakt tills dess att mina kunder har fått hem sina beställning kommer vara av absolut toppklass. För att inte tala om alla nya produkter jag kommer att erbjuda som kommer vara av bästa kvalité som bidrar med en känsla av lyx och elegans från det bästa marknaden har att erbjuda. Mer information om detta kommer i början av nästa år!

Ha nu en riktigt skön helg och glöm inte att titta in då och då! I januari har jag dessutom fyra nyföddfotograferingar inbokade så både bloggen och Facebooksidan kommer fyllas med små gosiga bebisar! GOD JUL önskar Gabriella från Soutine Photography!

julkort-malmojulkort-malmo1julkort-malmo3

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*