Hej Foto-Sverige!

Allright! Mitt absolut första blogginlägg – ever!

Första arbetsveckan i Januari 2013 – finns det en bättre tid att starta en fotoblogg och dra igång sitt fotoföretag på riktigt? I think not. Dessutom finns det ännu en bidragande faktor som gör att jag är extremt motiverad och peppad inför att bli proffsfotograf på riktigt nu. Idag har jag nämligen precis fått hem min spillrans nya Canon Eos 5D Mark III. Jag har ett superobjektiv sedan tidigare och min utrustning är nu tillräcklig för mig att ta tag i disciplinen och börja ta ansvar över min dröm som har funnits i mitt hjärta länge.

Jag tar för givet att ingen kommer att läsa detta första inlägg då det tar tid att bygga upp SEO och ranking i sökmotorerna som gör att människor hittar hit. Ska verkligen bli jätteroligt att få denna blogg interaktiv. Om det mot all förmodan skulle vara någon som läser detta så förstår jag att det kanske finns många frågor. Vem är jag? Vad gör jag? Vad kommer jag att göra som ingen annan fotograf har gjort? Jag vet, jag vet, vi kommer till allt det där. Vi börjar helt enkelt med att sammanfatta detta inlägg så här:

Mitt namn är Gabriella Soutine. Jag har som ambition att bli en av Sveriges toppfotografer inom nyfödd-, barn- och familjefotografering. Hänger ni på? Nu kör vi!

 • 10 snabba » Soutine Photography - 9 mars, 2013 - 13:40

  […] är det exakt två månader sedan jag skrev mitt första inlägg på denna blogg. Ni är några stycken som tittar in varje dag och jag tänkte därför att det […]ReplyCancel

 • Sabinas foto - 18 mars, 2013 - 21:44

  Haha, jag läste! Jag bläddrade faktiskt igenom varenda sida när jag ramlat in på din blogg. Känns redan som en favorit, jag gillar ditt bildspråk, färgerna m.m. Jag gillar dina välskrivna inlägg och känslan man får här inne. Fortsätter du såhär så har du en trogen följare i mig! =)
  I övrigt är det också kul att följa ditt företagsbyggande, jag har nyligen också införskaffat samma kamera och f-skattsedel. Jag är lite på gång jag med, men tar det lugnt då jag jobbar heltid också. 🙂
  Lycka till med allt, jag kommer snart tillbaka!ReplyCancel

  • Soutine Photography - 18 mars, 2013 - 22:09

   Hej Sabina! Vad glad jag blir att du hittat hit. Tack för komplimangerna om bloggen! Roligt att du också är på gång med företagandet och har samma kamera. Vi hörs på varandras bloggar!ReplyCancel

 • Karin Björklund - 12 juli, 2013 - 19:17

  Åh, sitter ensam hemma en fredagskväll och har läst igenom din blogg (som jag hittade via Emelies kursportal). Så himla fina bilder och väldigt fin hemsida! /Karin som också bor i MalmöReplyCancel

 • Soutine Photography - 18 juli, 2013 - 20:33

  Åh tack Karin! Så glad jag är att du har hittat hit. 🙂 Jag tog mig en titt på din blogg och du tar ju fantastiska bilder du med. Älskar den med vågorna och stenarna vid Kullaberg. Kanske kan vi träffas någon gång och gå ut och fota lite. 🙂 Hoppas du har en härlig sommar! Vänliga hälsningar, /GabriellaReplyCancel

 • […] – jag känner det ända ut i fingerspetsarna! Tänk att det var ett helt år sedan jag skrev mitt första blogginlägg. Då med ambitionen att bli en av Sveriges toppfotografer inom nyfödd, barn, familj och […]ReplyCancel

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*