Gravid & Nyföddfoto i Malmö

Strax innan vintern kom förra året hann vi med en vacker gravidfotografering i Slottsparken i Malmö. Bland skiftande moln, höstglada löv och ett täcke av färger i naturens vackra miljöer fick de blivande föräldrarna stanna upp en stund och njuta av av vad de har framför sig. Vi tog de klassiska gravidposerna men fokus för hela fotograferingen var som vanligt Beloved-inspirerat där jag ville fånga genuina uttryck hos paret när de svarade öppet på mina blandade frågor.

beloved soutine photography
En månad senare träffades vi igen, den här gången hemma i min dagsljusstudio där jag fick föreviga bilder på deras 8 dagar gamla nyfödda son som kom som en perfekt liten julklapp.
nyföddbilder-soutine

Frågestund

Nästa vecka blir det full rulle och jag har därför valt att flytta fram Frågestunden till nästa torsdag! Jag har fått in en drös med frågor och ligger efter i redigering, men lovar att göra en sammanställning av alla och ge er mina bästa svar. Tanken bakom detta är att jag vill få en närmre kontakt med er läsare, dels för att ni ska lära er hur jag arbetar, men mest för att bara skapa en lite personligare kontakt här och på sociala medier. Så nästa vecka handlar om att svara på era frågor – men veckan efter det handlar om DIG, vem du är, vad du vill och hur jag kanske kan hjälpa eller inspirerar dig till att nå dit!

Maila era frågor, antingen till gabriella@soutinephotography.se eller via kontaktformuläret . Det kan handla om vadsomhelst – allt ifrån företaget och bilderna till vem jag är som privatperson – så lovar jag att göra mitt bästa med att svara dem.

Ha en trevlig helg!

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*