Gott Nytt År!

2013 är snart förbi och om några timmar börjar ett nytt år – och vilket fantastiskt år det kommer bli! Om några dagar är det exakt ett år sedan jag startade Soutine Photography och jag har haft nöjet att få arbeta heltid som fotograf i fyra underbara månader. Just nu är en mycket speciell tid för mig då jag håller på och lär mig allt om hur jag skapar mitt drömföretag! Det kommer ske många nya förändringar under 2014 och det ska bli extremt spännande att föra alla mina tankar till handling.

Jag vill tacka alla mina kunder som jag har haft det gångna året – jag hoppas att jag får chans att fota era familjer snart igen! Samtidigt vill jag hälsa alla framtida kunder och ”supporters” välkomna och tack för att ni följer mig här på bloggen och på Facebook sidan!

Nedan kommer ett litet axplock av bilder tagna under 2013, både personliga bilder och bilder jag tagit på familjer och nyfödda det senaste året.

Jag önskar var och varenda en av er ett riktigt Gott Nytt Årblogpost0blogpost01blogpost10!familj copy
blogpost09

  • Anfal - 9 januari, 2014 - 12:28

    Dygtig fotograf och underbara barn 🙂ReplyCancel

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*