Familjefoto Malmö Priser

United-Kingdom
Sweden
Familjefoto Malmö Soutine Photography

Familjefoto Malmö

Investering i Familjeporträtt

header-line-long[full_width padding=”0 1% 0 1%”]Fotografering är mycket mer än att ta bilder, det är att berätta en historia och ger en minnesvärd upplevelse.
När du investerar i en familjefotograf, investerar du i fotografens förmåga att ta vackra familjefoton. Att anlita en professionell fotograf med erfarenhet och vars stil du älskar är mycket viktigt eftersom dessa fotografier kommer att bli oersättliga minnen för dig och din familj att vårda, och det är en härlig investering.
[/full_width]

referens-value-swed

Produkt priser

header-line[full_width padding=”0 1% 3% 1%”]Soutine Photography är stolt över att kunna erbjuda en samling av de mest finaste produkter av högsta kvalitet som branschen har att erbjuda, från tjocka album till fine-art väggtavlor som kompletterar vilken heminredning som helst. Skapa din egen kollektion av väggtavlor och album genom och välja dina favoritprodukter som matchar stilen i ditt hem.[/full_width]

[one_half padding=”0 3% 4% 3%”]

Fotograferingsavgift

Ett välkomstpaket som hjälper dig att förbereda allt inför fotograferingen.

En personlig design-konsultation då jag lär känna dig och din familj och kan hjälpa dig planera vilka produkter du skulle vilja dekorera ditt hem med.

45-60 minuter familjefotografering med noggrann efterbehandling av 15 bilder som du kan välja bland.

Ett beställningsmöte med bildvisning där du får hjälp att välja ut dina favoriter för ditt hem.

Pris: 1500 kr

Fotograferingsavgiften betalas i samband med bokningen
för att säkra din plats och är inte återbetalningsbar.

[/one_half]

[one_half padding=”0 4% 4% 4%”]

Skapa din egen Kollektion

Du har möjlighet att välja mellan att köpa enskilda produkter “A La Carte” eller så du kan välja att investera i ett porträttpaket där du får möjlighet att välja till alla utvalda digitala bilder i full upplösning.

Dina bilder kommer att skrivas ut på utsökt fine-art papper, exklusiva canvastavlor, i släktklenod- album, bildboxar och mer. Alla utskrifter kommer monterade eller inramade och du kommer att älska det lyxiga utseendet och känslan av dina färdiga produkter.

Väggförstoringar från 1 800 kr
Canvas från 2 900 kr
Fine-art album från 3 200 kr

Kontakta mig för mer information
angående priser och produkter.

[/one_half]

[full_width padding=”0 1% 0 1%”]

Jag vill gärna höra från dig och lägga upp en plan på en porträttfotografering som visar den kärlek som finns i er familj.
Läs om de vanligaste ”Frågor & Svar” eller kontakta mig nu för mer information om din kommande upplevelse!
header-line[/full_width]