Familjebild på Västra Hamnen

Min kära mor var här i helgen och hälsade på från Stockholm och vi passade på att åka till Västra Hamnen och njuta av vad sam sades var den sista sommarkvällen. Solen gömde sig bakom molnen och skapade ett vackert sken i himlen och störd som jag är kunde jag inte njuta av det i en sekund utan att dra fram stativ och kamera. Jag hade t.o.m. tagit med en fjärrutlösare men den fungerade inte så bra på så långt avstånd så den första bilden nedan är tagen med en helt vanlig 10 sek. timer på kameran. Jag tryckte på utlösaren, sprang fram till de andra, kastade upp Bianca i famnen och ställde mig i en sån där ”naturlig pose” som ni märker, haha! (För er som tittar lite längre märker ni att jag t.o.m. glömde sätta på mig stövlarna!) Jag gjorde detta 3 gånger (jag vet, stackars barn tänker ni, men de tyckte faktiskt det var riktigt roligt att se mig springa fram och tillbaka som en dåre. Och jag förstår inte hur Amadeus blev bra på varenda bild genom att titta rakt in i kameran och le. Framtida modell på G? )

Idag är det nyföddfotografering som gäller för hela slanten!

  • Victoria - 17 september, 2013 - 16:52

    Hihi, så kul att du glömde stövlarna 🙂ReplyCancel

    • Soutine Photography - 17 september, 2013 - 20:56

      Hehe, ja, det hade varit pricket över i:et. Kanske photoshoppar in dem vid ett senare tilfälle om jag väljer att förstora upp bilden och hänga på väggen. 😉ReplyCancel

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*