En eftermiddag i parken | Familjfotografering Malmö

Precis innan jag åkte till Budapest fick jag nöjet att fotografera samma fina familj som jag fotade vid stranden för en månad sedan. Denna gång var vi i Pildammsparken i Malmö och busade runt vid den vackra Margareta Paviljongen. Pojkarna var helt bedårande med massor av spring i benen och skrek ut små glädjetjut när vi sprang runt och jagade varandra.

I mitt tycke ska en foto-session aldrig vara tråkig. Mitt mål som fotograf är att alla inblandade ska ha en rolig stund så att fotograferingen blir mer av en positiv upplevelse än ”ett måste”. De här små killarna var perfekta exempel när de bidrog till en foto-session fylld av skratt, bus och lek.

Är du nyfiken på att få veta mer om Soutine Photographys barn- och familjefotograferingar? Klicka dig vidare till Frågor & Svar för att få information om vad du kan tänka på inför en fotogragering!

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*