Caden | Nyföddfotograf Malmö Skåne

Nu kan jag äntligen publicera en av mina favoritfotograferingar från nyföddfotograferingen med 9 dagar gamla Caden. Med så fina föräldrar är det inte konstigt att han blev helt bedårande.

I början av veckan publicerade jag bilder på gravidfotograferingen med detta ljuvliga par. Ett par veckor senare föddes deras förstfödde son och inom hans första 10 dagar kom de till dagsljusstudion i Malmö för att ta nyföddbilder.

Jag brukar alltid börja mina nyföddfotograferingar med bilder på hela familjen tillsammans. Trots att ni kanske är trötta eller inte vill vara med på bild så tror jag att dessa bilder kommer bli ovärderliga för er i framtiden. Det är så lätt att glömma bort hur litet ditt barn var och att ha en bild att se tillbaka på när du håller din nyfödde bebis i din famn kan vara en gåva för många.

Efter familjebilderna är tagna går jag över till att jobba på ”beanbagen” – en gigantisk mjuk kudde som jag har förberett med mjuka filtar. Här positionerar jag din lilla bebis i olika sovposer och ibland även med någon rekvisita i form av ett delikat hårband, en stickad mössa eller en sjal som sveper om.

Ofta tar hela fotograferingen mellan 2-3 timmar och det inkluderar även matning, vaggning och gos. För att läsa mer om mina nyföddfotograferingar – klicka här.

Får jag lov att presentera – Caden!

nyföddfotograf malmö skånenyföddfotograf malmö skånenyföddfotograf malmö skåne -

nyföddfotograf malmö
nyföddfotograf malmönyföddfotograf malmöNyföddfotograf Malmö Skåne
Nyföddfotograf Malmö SkåneNyföddfotograf Malmö Skåne
.

Du vet väl om att jag just nu har ett erbjudande för en nyföddfotografering? Du kan dessutom vinna en mini nyföddfotografering helt kostnadsfritt! Klicka vidare till denna sida för att läsa mer.

.

  • Agnieszka TN - 27 augusti, 2014 - 19:41

    Underbara bilder och så fin familj! ReplyCancel

  • Mathilda Månsson - 27 augusti, 2014 - 21:43

    Fantastiskt som vanligt, Gabriella! ReplyCancel

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*