Bring it on 2015!

Idag fyller Soutine Photography 2 år! Tänk att det har gått så lång tid sen jag skrev mitt första inlägg i samband med mitt inköp av min drömkamera. Och att det gått ett helt år sedan jag började med alla nya förändringar.

Jag är nu tillbaka på jobbet på heltid och det är fullt ös med en drös nya projekt som ska lanseras detta år.

Första arbetsdagen kunde inte ha börjat bättre efter ha fått in två nyföddbokningar, varav en tvillingfotografering, två privatkurser i nyföddfotografering OCH framförallt bekräftelse på att ”Beloved”-grundaren Jesh De Rox kommer hit, inte bara till Sverige men till mitt eget hem, där han kommer hålla en heldagsworkshop för fotografer i den erkända Belovedtekniken som jag använder mig av under alla mina familjefotograferingar. Det är *väldigt* stort, inte bara för Soutine Photographys verksamhet, utan även för mig som fotograf och privatperson.

Jag har mängder med nya idéer som jag har funderat ut under Jullovet och jag tänker nu satsa helhjärtat på att se till att 2015 blir det året Soutine Photography blir ett känt & framgångsrikt fotoföretag som förknippas med högklassig kundservice, vackra bilder, exklusiva produkter och en helhetsupplevelse som inte går att jämföra med något annat.
Dessutom kommer jag under detta år satsa stort på att utbilda andra fotografer genom att erbjuda fler workshops och privatkurser i Professionell Nyföddfotografering och Genuin Familjefotografering.

Det är först när jag tittar tillbaka på året som gått som jag inser hur mycket jag har lärt mig för att bli en bra fotograf och för att kunna utveckla mitt varumärke. 2014 har bjudit på många resor, nya möten och väldigt mycket inspiration.

 • Blev medlem i SFG – Svenska FotoGruppen – Februari
 • Flög till Stockholm för en heldagsworkshop för Juliana Wiklund i Barn & Familjefotografering – Februari
 • Flög till Stockholm för en heldagsworkshop i ”Beloved” med Jesh De Rox från USA- Mars
 • Gick på föreläsningen ”Chemistry of Connection” i Stockholm med Jesh De Rox – Mars
 • Flög till Amsterdam för att bli utbildad av världens främsta Nyföddfotograf Kelly Brown från Australien – April
 • Gick en 6 veckors onlineutbildning i ”Beloved”-tekniken med Jesh De Rox – Maj
 • Vann SM-Silver i Porträttfotografi i kategorin ”Familj” – September
 • Fick SM-Hedersomnämnande i Porträttfotografi i kategorin ”Porträtt” – September
 • Blev medlem i SM-Gruppen för 2015 års SM i Porträttfotografi – September
 • Blev Certifierad ”European Professional Photographer” av FEP – Oktober
 • Släppte 4 st. tvådagars workshops i Professionell Nyföddfotografering som blev fullbokade samma dygn – November

Utöver detta utbildade jag mig i ett tiotal olika onlinekurser i både nyfödd- och familjefoto.

Mitt mål är att kunna fortsätta ge dig som kund en exklusiv upplevelse som inte liknar något annat i Sverige. Specialiserad inom genuin familjefotografering och professionell nyföddfotografering, erbjuder jag dig ett unikt koncept inspirerat från USA & Australien där fokus ligger på att uppfylla dina största drömmar vad gäller vilka bilder och produkter du vill ha på din familj för ditt hem.
Jag är inte bara din fotograf – jag är din designer, din inredningsarkitekt, din klädrådgivare, dina barns lekledare och din vägledare. Jag bryr mig om dig, dina behov och dina önskningar genom att kombinera din vision med min naturliga och autentiska stil vars mål är att tillföra en drömsk, sagoliknande känsla till ditt inre som tilltalar dig på ett sätt som får dig att värdera och uppskatta dina bilder i resten av ditt liv.

Hos Soutine Photography kommer upplevelsen på första plats. Dina barn kommer knappt minnas att jag hade en kamera i handen och din man kommer ha glömt bort att försöka posera som Brad Pitt och istället vara fullt upptagen med att skratta åt dina försök till kloka svar på mina frågor som kommer påminna honom ännu mer om varför han älskar just dig och er familj.

Ditt nyfödda barn kommer bli ompysslat i en varm och mysig studio med tända ljus där du får chans att koppla av och vila upp dig i en skön fåtölj, en god kopp te och en massa tidningar som du kan gotta dig in i medan du lyssnar på lugn musik och njuter för fullt av tanken att du precis har gett liv åt ett litet mirakel.

Välkommen till en ny upplevelse.  Välkommen till Soutine Photography. Autentiska, genuina och personliga bilder som kommer att glädja din familj i generationer. Nu höjer vi nivån ytterligare och sparkar igång 2015!

 

familjefotografering-soutine-photography-malmö

.

Varmt välkommen att läsa mer om din kommande familjefotografering eller nyföddfotografering och känn efter om du tror jag passar för just DIN familj!

.

nyföddfoto-soutine-photography-malmö

 

Tusen tack till alla kunder jag fick möjlighet att fotografera under 2014! Det har varit en ynnest att få träffa var och en av er.
Jag vill även passa på och säga tack till dig som läser detta här och nu – oavsett om du snubblade in på min sida av misstag, har följt mig ända från första inlägget, eller bara gillar mina bilder och söker efter inspiration är jag tacksam för att du tar dig tid att läsa om min resa mot att bli Sveriges bästa nyfödd- och familjefotograf.

Nästa Vecka – Frågestund

Nästa fredag kommer jag publicera ett blogginlägg med svar på DINA frågor! Det kan röra sig om alltifrån företaget, fotograferingarna, produkterna, utrustningen eller så är du bara nyfiken på vem din framtida fotograf egentligen är?

Skicka din fråga till gabriella@soutinephotography.se senast på onsdag nästa vecka så gör jag mitt bästa för att ge dig mitt ärligaste svar. Om du inte vill vänta tills dess kan du redan nu gå in på den här sidan och även på denna sida för att se varför du ska välja just Soutine Photography.

Önskar dig en jättetrevlig helg!

Varma hälsningar,
/Gabriella

 • Tatjana Sankovic - 9 januari, 2015 - 09:48

  Vilket år du har haft!! Och vilka vackra foton du tar!!ReplyCancel

 • Karin Goebel - 9 januari, 2015 - 13:12

  Grattis!ReplyCancel

 • Helen Hansson - 9 januari, 2015 - 15:09

  Imponerande resa! Spännande att följa 🙂ReplyCancel

 • Martina Björkstrand Veysel - 9 januari, 2015 - 23:15

  ❤️❤️❤️ReplyCancel

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*