Berätta om dig!

Månadens tema i bloggen är att vi ska bli lite personligare med varann. I mitt förra inlägg kunde du läsa alla mina svar på de frågor som skickades in till mig. Nu är det din tur att berätta lite om dig!

Soutine Photography har nu funnits i 2 år och jag är jättenyfiken på vem du är som läser detta just nu. Har du följt mig ända sedan första inlägget eller har du hoppat in av en slump på denna sida? Är du en etablerad fotograf eller är du en potentiell kund?

För att jag ska få en bättre inblick i vem mina läsare är på bloggen kan jag anpassa innehållet till att passa dig mer! Är det bara bilder du vill se eller är det inspiration du söker i form av företagstänk? Är du en mamma som glädjs av hur man lär sig ta bättre bilder på sina barn eller är du en pappa som funderar på vad du vill ge din blivande fru i födelsedagspresent?

Det finns inga rätt eller fel. Vad du än gör, vem du än är, varför du än är här – så vill jag gärna veta mer om dig.

Som tack för att du kommenterar om vem du är, skickar jag dig ett presentkort för att du hjälper Soutine Photography växa!

I mitt nästa blogginlägg kommer jag blotta mig och bli ännu personligare kring hur jag har hanterat det senaste året med att jobba heltid som egenföretagare, samtidigt som jag har försökt balansera mitt familjeliv.

Inspirationsfrågor som kan hjälpa dig berätta lite om dig:

(svara gärna i kommentarsfältet nedan.)

 • Är du fotograf, gammal kund eller potentiell kund?
 • Är du man eller kvinna?
 • Var bor du?
 • Vad jobbar du med?
 • Har du barn?
 • Vad har du för ambitioner?
 • Hur länge har du följt SPs blogg?
 • Varför följer du bloggen?
 • Vad tycker du mest om att läsa om på bloggen?
 • Vilka sorts bilder gillar du bäst?
 • Teo - 6 februari, 2015 - 21:20

  Man 34 år som har följt dig i ca ett halvår. Inspireras av dina bilder då jag själv är fotointresserad men jobbar med IT. Inga barn.ReplyCancel

 • Jennie - 6 februari, 2015 - 22:26

  jag är också fotograf och inspireras av dina nyföddporträtt, tror jag följt dig i några månader. Jag bor snart (till våren) i Västerås med sambo, en hund och två katter och vår son som blir två år i sommar. Mina mål i livet är att bli en av de bästa fotograferna inom barn och familj, träna mer och få mer tid med min familj och vänner. Tjejmilen blir ett delmål i sommar och jag hoppas även kunna leva enbart på fotandet inom två år 🙂ReplyCancel

  • Soutine Photography - 9 februari, 2015 - 21:23

   Jennie – tack för din kommentar! Vad roligt att du också är fotograf och har som mål att bli en av de bästa inom barn och familjfotografering. Ska bli kul att följas åt. 🙂 Stort lycka till med Tjejmilen!ReplyCancel

 • Sabina - 6 februari, 2015 - 23:20

  Jag minns inte hur jag hittade dig, men jag minns att jag följt dig nästan från början och läst alla dina inlägg. På den här tiden har jag sett hur ditt företag utvecklats och det är roligt att följa med på den resan. (Såg att jag kommenterat det inlägget med nu när jag kikade!)
  I alla fall; att det var du som förevigade min graviditet kändes helt rätt och jag är så nöjd. Hade vi bott lite närmre hade du nog sett mer av mig. 😉
  Jag följer dig för att jag gillar dina bilder och jag gillar ditt företagstänk och ja, så är du ju trevlig med. Du inspirerar mig på flera plan och får mig att vilja utvecklas! För tillfället är jag mammaledig och behöver bara komma tillbaka på 50 % nu i vår, vilket ger mig möjlighet att utveckla mitt eget fotograferande och företagande, så då är det extra spännande att få lite tips som har med sådant att göra, men i lagom blandning med härliga bilder såklart!ReplyCancel

  • Soutine Photography - 9 februari, 2015 - 21:28

   Sabina – kanske min ”trognaste” följare? 😉 Så himla kul att du har följt mig ända från början! Och jag är så glad att jag fick chansen att föreviga din graviditet och jag hoppas jag får fota din lilla familj snart också. 🙂 Intressant att höra att du även gillar att läsa mina inlägg om företaget, det glädjer mig! Kommer mycket mer sådant och även workshops och webbkurser i framtiden.
   Stor kram till dig och hoppas allt är bra och jag ser fram emot att höra mer om hur det går med din egen utveckling i företaget!ReplyCancel

 • Anfal - 8 februari, 2015 - 00:18

  Jag är en mamma till två underbara barn. En pojke och flicka. Jag var gravid med min lilla flicka när jag kom i kontakt med dig för första gången . Jag letade efter en grym fotograf och hittade en fotograf full av inspiration och talang. Kan inte vara annat än nöjd med bilderna vi fick. Ska säga att du levde upp till alla förväntningarna jag hade.
  Det är också jätte spännande att följa dig och din utveckling 🙂ReplyCancel

  • Soutine Photography - 9 februari, 2015 - 21:30

   Hej Anfal! Tack snälla du för din fina kommentar – vad glad jag blir av att höra att jag levde upp till alla förväntningar. Hoppas kunna fortsätta inspirera dig med mina bilder! Tack för att ”hänger med”! Kram till dig och din familj.ReplyCancel

 • Emelie - 8 februari, 2015 - 14:44

  27-årig mamma, sambo, redovisningsekonom, fotograf och potentiell kund. Boendes i Staffanstorp med min käresta och vår 1,5-åriga son. Dagarna spenderar jag med bokföring, fotograferingar och lek med sonen.
  2015 är året jag ska bli ”fotograf på riktigt” och det är därför jag följer din blogg, för att få inspiration. Har läst den från och till sedan i somras och mer intensivt sedan i höstas. Jag gillar framförallt din blandning av personligt, fotograferingar och tips 🙂 Jag gillar allra mest alla dina genuina och underbara familjebilder. Hoppas att detta presentkort kan locka med sambon och sonen på en familjefotografering hos dig i vår 🙂ReplyCancel

  • Soutine Photography - 9 februari, 2015 - 21:33

   Hej Emelie! Tack för din kommentar där du delar med dig vad du gillar med bloggen! Vad spännande att detta är det år du själv ska bli fotograf på riktigt. 🙂 Satsa järnet och kör hårt kommer det gå superbra ska du se. Absolut så är det bara att höra av er om ni någonsin är intresserad av en familjefotografering. Stort lycka till med allt och tack för att du följer mig!ReplyCancel

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*