Att bli den fotograf jag drömmer om

Det var en vecka sedan jag bloggade sist. Rekordlångt sen jag startade min blogg i Januari detta år. Låt mig förklara varför:

Jag har för första gången tid att verkligen dyka ner och komma fram till exakt vilken sorts fotograf jag vill vara. Under detta år har det varit fokus på att få erfarenhet och att få ”komma ut” och träffa kunder. Det är mitt första år som fotograf och jag håller på och lär mig allt som finns att lära.

Det som jag just nu håller på och gör är att gå in på djupet och studerar till hur jag kan lyckas bli den fotograf som jag drömmer om att vara. Jag vill etablera mitt varumärke och min ”specialiet” så tidigt som möjligt i mitt yrke så jag kan utvecklas mer därefter och ge den högsta kvalitén till mina kunder. Det inkluderar inte bara bilder utan marknadsföring, kund-service, produkter och inte minst – själva fotograferingsstunden.

Jag håller på och läser på så mycket det bara går när det kommer till allt. Det må inte synas på antal blogginlägg men jag sitter och studerar ca 10 timmar per dygn dessa veckor för att förkovra mig i fotografering och hur jag ska lyckas för att nå fram till att bli den fotograf jag vill bli. Det är extremt roligt och lärorikt och varje dag är en ny utmaning för mig eftersom det är ett väldigt stort projekt som jag har börjat och det kommer att ta tid att bygga upp mitt varumärke och mitt namn. Jag är precis i starten av min ”foto-karrär” och jag har aldrig varit lyckligare. Jag är enormt tacksam för alla er som följer mig här på bloggen och på Facebook och det ska bli jättekul att få visa upp min utveckling.

Från och med 2014 kommer det ske många nya förändringar med Soutine Photography. Det blir en ny hemsida, ny logotyp, nya priser, nya produkter, nya fotograferingar. Allt för att erbjuda er så bra fotograferingar som möjligt, med så bra bemötande som möjligt, till så fina produkter som möjligt. Jag kommer att bygga upp mitt varumärke enormt mycket under följande år där jag kommer fördjupa mig i att bli en professionell fotograf som bara specialiserar sig inom två områden. Mer om detta får ni läsa om längre om fram då jag kommer fortsätta uppdatera er om alla mina förändringar och bilder. Det här är början på någonting stort!

 

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*