Assistent vid Nyföddfotograferingar

Glada Nyheter! Under hela våren kommer jag hädanefter ha en assistent med mig under alla nyföddfotograferingar samt under mina Workshops i Nyföddfotografering.

Detta för att ge er en ännu bättre upplevelse och höja kvalitén på era bilder genom att jag får hjälp med små detaljer runtomkring fotograferingen så jag kan ägna all fokus på att perfektionera poserna.

Varmt välkommen till Soutine Photography önskar jag Linda Wilson-Taylor!

Bilden nedan är tagen från vår första fotografering tillsammans för bara några dagar sedan där jag ville testa en ny vinkel med en finslipad pose.

Det känns enormt roligt att känna min utveckling i denna så kallade ”konst” att posera bebisar och jag ser väldigt mycket fram emot att utbilda alla som har signat upp sig för mina kurser – stort TACK till er som intresserar sig för nyföddfotografering så att denna genre sprider sig ännu mer i Sverige.

Vill även passa på att önska er alla en riktigt Glad Påsk!

 

soutine photography assistent

 

Din e-post adress kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*

*